När Star pekar på ... South !

Biljetter
promo

Välkommen till Medelhavskultur

points1 points2 points3
 Välkomnar
medelhavets temperament...
 Värdar för konsten
från medelhavsområdet...
Vi respekterar
medelhavets smaker... 
 Medelhavet kultur guidar er genom kulturen i söder, anordnar kulturevenemang, musikkonserter,teaterföreställningar och konstutställningar av konstnärer och kreatörer från hela Medelhavet. I samarbete med flera lokala aktörer bidrar till framväxten av kulturella och kulturarv i Medelhavet.  MEDELHAVET KULTUR strävar efter att ge dig inom en snar framtid en möjlighet att träffas och få autentiskaprover av medelhavsstil vilket återspeglas idag i smycken, klockor, kläder, tillbehör, dekorationer och många andra användbara och nyttiga kommersiella produkter. MEDELHAVET KULTUR ger dig möjligheten att upptäcka medelhavets smaker tack vare sina gastronomiska evenemang. Organiserar tematiska vin och matlagningsprovningar. Du kan smaka det italienska, grekiska och turkiska köket, liksom det Marockanska och köket i Mellanöstern, som kännetecknas av Medelhavets typiska dofter av köksmästare och vinproducenter från Medelhavsländer. 
     
     
 1. Händelser
 2. 18 MAR
 3. 19 MAR

Error: No articles to display

KONSERT IRO med EVIKOON MELOS Malmö 19 Mars 2016

KONSERT IRO med EVIKOON MELOS Malmö 19 Mars 2016

En musikalisk hyllning till Mikis Theodorakis & Manos Hadjidakis I samband med hyllningar till stora Grekiska kompositörer, Medelhavet kultur presenterar den grekiska artisten IRO för första gången i Göteborg och Malmö. En väl känd sångare och musiker som med sin melodiska röst kommer att resa oss inom en musikalisk hyllning till Mikis Theodorakis och Manos Hadjidakis. I Grekland ägnad...

Read more
next
prev
company

Företaget

erbjuder tjänster Medelhavet Kultur organisation, marknadsföring och främjande av kultur och kulturella evenemang, och även ett andra område är att främja och kommersiella företag i hela Sverige. Personalen består av personer med ursprung från Medelhavsområdet och har Personalen består av personer med ursprung från länder i Medelhavsområdet och ha nödvändiga kunskaper, idéer och erfarenheter för att förbättra medelhavskulturen genom musikaliska konserter, teaterföreställningar och artistuppträdanden, filmvisningar, konstutställningar, vinprovningar, samt genom främjande av kommersiella produkter med medelhavs ursprung.

services1

services2

Tjänst

Den Medelhavet Kultur adresserar både offentliga organ med anknytning till kultur, och för allmänheten:

 • ta hänsyn till de kulturinstitutioner som organiserar och utför driften av händelserna på pris från dem.
 • åtar anordnande av kulturevenemang i samarbete med myndigheter kultur av Sverige, som kommuner, föreningar.
 • Åtar anordnande av integrerade förslag om Medelhavet på hotell, företag och för privata stunder när någon vill organisera för personligen viktiga händelser.
 • Att tillvarata och främja konstnärer och medelhavsprodukter i Sverige. organiserar särskilda kulturella intresse med sina egna medel för visning medelhavskulturen och fira.
 • It organises events of particular cultural interest with own funds for the promotion of the Mediterranean culture. 

Händelserna är organiserade:

 • Rapporter om Medelhavet kultur i alla former av konst (måleri, konst, smycken, etc.).
 • Festivaler och konserter med artister och Medelhavet, till bekantskap med allmänheten i landet.
 • teaterföreställningar och filmvisningar för att främja kulturen kring Medelhavet.
 • kulinariska evenemang kalemenous kock Medelhavsländer, för dem som vill uppleva köket i varje land, för att försöka skaffa lokala produkter.
 • provsmakning händelser med gäst vinproducenter Medelhavsområdet och bekanta till svenskarna har vin från länderna kring Medelhavet.

Vision


Visionen för Medelhavet Kultur är uppkomsten och spridningen av kultur och kulturarv i Medelhavet till Skandinavien genom välorganiserade evenemang och produktioner inom alla former av konst.


vision

goal

Mål

Målet med företaget är att skapa en krävande och trogen tillsammans med deras gemensamma nämnare kärleken till medelhavskulturen.  Med hjälp av statliga och privata aktörer:

 • invandrare anpassar bäst i landet, när de kommer i kontakt med de traditioner och seder i
 • personer från Medelhavet känner ära och intimitet, att se till att deras kultur färdas norrut
 • bosatta i Sverige kommer nära och vet men ibland även påverkas av medelhavskulturen och berika sina erfarenheter.
xorigos1 xorigos2 xorigos3 xorigos4 xorigos-character